Golf & Galla for Red Barnet

februar 23, 2017

Vil du eller din virksomhed med til eventet?

Læs nyheden som PDF

Ikke alle har det nemt

Jeg har været heldig i mit liv. Mine forældre har altid været dér. Vist vejen. Tydeligt defineret forskellen på rigtigt og forkert. Gode venner, man kan søge råd hos, når man har været i tvivl. Har selv fået familie og børn. Har haft et job, der har sikret fundamentet for os.

Men ikke alle børn er så privilegerede at få de muligheder og forudsætninger, som mange af os andre har haft. Derfor har de problemer med at ”lande” rigtigt her i livet. De er udfordrede og udsatte.

Nogle af dem vil jeg gerne være med til at hjælpe og give et skub i den rigtige retning. Jeg ønsker at give noget tilbage og være med til at samle penge ind til et godt formål. Jeg rækker derfor ud til dig og din virksomhed i håbet om at møde en vilje til at involvere jer og støtte projektet.

Golf & Galla for Red Barnet

Velgørenhed er omdrejningspunktet, når jeg den 17. juni 2017 står bag en charity event i København.

Det sker i samarbejde med Red Barnet og Helle Thorning-Schmidt, Danmarks tidligere statsminister, der i dag er CEO for Save the Children International.

Al overskud fra arrangementet går til et tydeligt defineret projekt for udsatte unge i Danmark.

Ambitionen er, at det bliver en event, der sætter en ny, høj standard på sit felt. Jeg har kastet hele mit netværk ind i projektet, og heldigvis har jeg kun mødt opbakning hos alle.

”Alle børn i verden fortjener en tryg barndom og en fremtid som en del af fællesskabet. Intet barn må efterlades tilbage – heller ikke i Danmark. Det er derfor en stor ære at deltage i Agger Foundation Golf og Galla, hvor overskuddet ubeskåret går til Red Barnet – Danmarks største hjælpeorganisation for børn”
– Helle Thorning-Schmidt

Golf for charity

Allerede nu tør jeg godt love, at det bliver første gang, man i Danmark ser så stærkt et ”hold” af tidligere Liverpool-spillere, musikere, skuespillere og kunstnere dyste på golfbanen i en god sags tjeneste. Rammerne rundt om skal være eksklusive og uformelle på samme tid. Og der skal også være tid til at feste og hygge for deltagerne.

Følgende personligheder er inviterede til AGGER for Charity:
Steven Gerrard, Jamie Carragher, Glen Johnson, Dirk Kuyt, Luis Garcia, Pepe Reina, Robbie Fowler, Mikkel Kessler, Christian Eriksen, Kasper Schmeichel, Thomas Bjørn og mange flere…

Golfeventen vil foregå på Royal Golf Copenhagen. Det er en kendt mesterskabsbane, tidligere vært for Challengetouren, med et fantastisk layout og altid i super stand og samtidig nøje udvalgt for dets lokation tæt på Københavns centrum.

Der vil være flotte præmier – heriblandt en Hole-in-one bil fra Audi. Derudover vil der være en masse spændende tiltag og happenings med forskellige konkurrencer til alle de fremmødte fans og tilskuere.

Galla for charity

Gallaarrangementet om aftenen vil foregå på Crowne Plaza.

Aftenen byder på velkomst på den røde løber, 3 retters gallamiddag med tilhørende vinmenu, live auktion* på scenen, underholdning, live bands og natklub i hotellets ballroom.

En lang række kendte musikere og kunstnere kommer for at støtte op om AGGER for Charity, blandt andre DAD, Phlake, Suspekt og mange flere vil optræde og bidrage til et brag af en fest. Aftenens vært er Carsten Bang, der vil være ledsaget af Uffe Holm som auktionarius.

Crowne Plaza ligger blot få minutter fra Royal Golf Copenhagen, og der er arrangeret Audi shuttle fra golfklubben til Crowne Plaza.

* AGGER for Charity live auktion vil indeholde en række spændende og attraktive emner, som vil blive bortauktioneret i aftenens løb. Derudover vil der være en række emner, der auktioneres på hjemmesiden fortløbende for eventet samt på silent auktion på aftenen. Der fremsendes et detaljeret katalog med auktionsemner i ugerne op til eventen.

Hvad skal der ske?

Her er det foreløbige program for dagen:

Kl. 07.30
Velkomst og lækker champagnebrunch med introduktion af alle kendte deltagere, krydret med live jazz. Alle hold sidder sammen med deres “kendte” personlighed.

Kl. 08.40
Opvarmning og Golfclinic på driving range.

Kl. 09.30
Gun-start på hele banen.

Kl. 15.30
Aflevering af scorekort og præmieoverrækkelse. Herefter live musik og forfriskninger i IAM Rosé loungen i klubhuset

Kl. 17.00
Audi shuttle service til Crowne Plaza.

Kl. 18.30
Rød løber og velkomst til Gallaarrangement

Kl. 19.00
Gallamiddag, livemusik samt liveauktion

Kl. 23.30
Afterparty med bla. TooManyLeftHands

Hvordan kan du være med?

Som Golf partner kan du ansøge om at købe et af de 22 hold, der er til rådighed i Golf for Charity. Hvert hold består af 3 personer, som spiller sammen med én af de inviterede kendte personligheder.

Som Gallapartner er det muligt at købe et eller flere borde til 8 personer. Her deltager man udelukkende i Gallaarrangementet på Crowne Plaza.

Golf partner

Som Golf Partner for AGGER for Charity deltager man med et hold i golf eventen (3 personer) samt 3 ledsagere til Gallaarrangementet.
Derudover tilbydes en række muligheder for eksponering.

Eksponering:

 • Ret til opstilling af 3 tv skilte (286 x 100 cm) på golfbanen *
 • Logo på website
 • Fremtrædende logo på interview/medievæg i golfklub og hotel lobby

* reklameskilte koster 3.300 kr. pr. stk

Hospitality:

 • Deltagelse med 1 hold i Golf for Charity (3 gæster) på Royal Golf Club.
  Hvert hold består af fire spillere: 1 VIP + 3 gæster
 • Deltagelse for 6 personer til Galla for Charity med ankomst på den røde løber fra kl. 18.00
 • 3 dobbeltværelser på Crowne Plaza lørdag den 17. Juni
 • Mulighed for tilkøb af ekstra borde til gallamiddagen for 8 personer til 20.000kr.

Pris: Kr. 35.000,-
AGGER For Charity er fritaget for moms.

Galla partner

Som gallapartner for AGGER for Charity råder man over et bord til 8 personer til Gallaarrangementet på Crowne Plaza

Eksponering:

 • Logo på website
 • Navn & Logo på bordplan og bord

Hospitality:

 • Deltagelse for 8 personer til Galla for Charity, med ankomst på den røde løber fra kl. 18.30 på Crowne Plaza

Pris: Kr. 20.000,-
AGGER For Charity er fritaget for moms.

Nogle spørgsmål?

Kontakt da The Agger Foundation Sales Team.

Claus Dyhr
+45 22 23 73 63 – cd@theaggerfoundation.com

Jacob Roth
+45 42 45 11 10 – jr@theaggerfoundation.com

Scroll to Top